Elindult a Jobbik zöld kihívása - első lépésként a műanyagpalackoktól szabadulnának meg

Elindult a Jobbik zöld kihívása - első lépésként a műanyagpalackoktól szabadulnának meg

Ahogy arról beszámoltunk, Nunkovics Tibor, a Jobbik környezetvédelemért felelős szakpolitikusa egy zöld kihívást indított el a párt frakcióján belül annak érdekében, hogy bemutassa, mindenki tehet valamit a mikrokörnyezete megóvása érdekében. 

A fiatal országgyűlési képviselő első lépésként a műanyagpalackok felhasználásának üzent hadat. Egyrészt lenullázná a műanyagpalackok felhasználásának számát a frakcióban, másrészt megmutatta, kulacsból is ugyanolyan finom a víz. 

A Jobbik egyébként a honlapján tippekkel is segít abban, hogy az ökotudatosság, a fenntarthatóság a mindennapokban is érvényesüljön. 

Zöld kihívás: jobbikos politikusok mutatnák meg, mit lehet tenni a mikrokörnyezetünk megóvása érdekében

Nunkovics Tibor, a Jobbik környezetvédelmi politikusa zöld kihívás elé állítja a legnagyobb ellenzéki parlamenti frakciót; a jobbikos politikusoknak azt kell megmutatniuk, mit tesznek a mikrokörnyezetük megóvása érdekében. A parlamentbe néhány héttel ezelőtt bekerült fiatal politikus azzal is példát mutatott, hogy elkezdte visszaszorítani a Jobbik-frakció műanyagpalack-felhasználásnak mennyiségét. Nunkovics Tibort kérdeztük.

Egyébként Nunkovics Tibor kihívottja Bana Tibor országgyűlési képviselő, a párt alelnöke lett.