Orbán Ráhel videója arról, milyen klassz a luxus

Orbán Ráhel videója arról, milyen klassz a luxus

Nem kell többet magyarázni, hogyan él a kormányközeli elit hazánkban. Elég Orbán Ráhel videóját megnézni.

Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb leánya közreadta férjével, Tiborcz Istvánnal közös cégük új termékcsoportjának bemutatkozó videóját – adta hírül a 444.hu. A termékek szállodáknak készülnek.

Orbán Ráhel a videóhoz magyarázatképp hozzátette a Pesti Vigadóban tartott rendezvényen a meghívottak egy„tanösvényt” járhattak végig, ahol az egységeket bemutató „titkos kertekben” megismerkedhettek a kollekció egységeinek történetével, gasztronómiai koncepciójával, és az általuk kínált élményekkel.

A videón látható, ahogyan kipróbálja a luxus „lombkoronasétányt” többek között Vasvári Vivien, Dobó Kata, Rubint Réka és Rogán Cecília.

A videó tökéletesen illusztrálja Hadházy Ákos leleplezéseit vagy Magyar Péter országjárásának témáit. Innentől kezdve elég, ha csak levetítik Orbán Ráhel videóját, hogy mindenki láthassa a gazdagok, szépek és tehetségesek varázslatos világát hazánkban.

A Világgazdaság beszámolójában olvasható, hogy Orbán Ráhel a termékbemutatón elmondta, "a márka tagjai erősen kötődnek a természethez, miközben kortárs vendégélményt nyújtanak, és értéket közvetítenek”.

Férjének, Tiborcz Istvánnak a svábhegyi, igencsak környezetromboló beruházását alapul véve azonban inkább az érzékelhető, hogy nekik a természet valami mást jelent, mint általában a hétköznapi embereknek.

(Címlapkép: Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó (első sor, b3), lányai, Flóra, Róza és Ráhel (első sor b, b2, b4), fia, Gáspár (első sor, j2), édesapja, Orbán Győző, édesanyja, Orbán Győzőné, és veje, Tiborc István (második sor, j-b) 2018. május 10-én az Országgyűlés plenáris ülésén, ahol újra miniszterelnökké választották Orbán Viktort. MTI/Koszticsák Szilárd)