Mutatjuk, hogy miként lehet telepíteni a Yoroi kriptopénztárcát (x)

Mutatjuk, hogy miként lehet telepíteni a Yoroi kriptopénztárcát (x)

Milyen lépéseken és teendőkön keresztül lehet megoldani a Yoroi kriptopénztárca telepítését? Mennyire összetett, vagy ideális esetben egyszerű folyamatról van szó? Illetve milyen tényezőkre célszerű pluszban figyelni a telepítést követően?

A bejegyzésben ezeken a kérdéseken megyünk végig. Beleértve természetesen a Yoroi kriptopénztárca telepítésének a menetét is. Merthogy magát a folyamatot is megmutatjuk lépésről lépésre. Őszintén reméljük, hogy a cikk segítséget jelent a megvalósításhoz.

A Yoroi kriptopénztárca létrehozásának kezdeti lépései

Elsőként a Yoroi tárca bemutatkozó oldalát célszerű felkeresni. Ezt egyébként az általunk preferált internetes böngészőtől függetlenül meg tudjuk tenni, mert a felület mindegyiken remekül funkcionál.

A példa kedvéért a Chrome webáruházban keressük meg a Yoroi tárca linkjét, jobb felül pedig nyomjuk meg a hozzáadás gombot. A felugró ablak kapcsán kattintsunk az engedélyezésre, és már indulhat is a tárca telepítése.

Mivel a magyar nyelv nem áll rendelkezésre a felületen, a leginkább kézenfekvő opciót az angol jelentheti.

A kriptopénztárca telepítésének folyamatát övező következő lépések és kérdések

Egyaránt lehetőségünk van egyszerűsített, illetve haladó tárcát létrehozni. Célszerű első körben az egyszerűt választani. Opcióként egyébként létrehozható új tárca, visszaállítható egy már korábban létrehozott tárca, illetve a tárca egy hardveres kriptopénztárcával is összeköthető.

A leginkább kézenfekvő megoldás a sima tárca létrehozása jelentheti, méghozzá a papírtárca helyett online változatban. Ehhez a "create wallet" gombot célszerű választani. Miután sikerült elnevezni magát a tárcát, jöhet egy fontosabb lépés.

Vagyis a spending, más néven költési jelszót kell beállítani. Ez ugyanis mindenképp kelleni fog majd azokban az esetekben, amikor ADA költése, vagyis küldése lesz a célunk. Mindenképp egy erős, megbízható jelszót célszerű itt beállítani.

A következő képernyőn látható is maga a szólánc. Fontos precíz sorrendben felírni, amit látunk, ugyanis ha bármi történik a gépünkkel, ezzel a kombinációval tudjuk visszaállítani a tárcánkat.

Praktikus teendők, miután sikerült létrehozni a Yoroi kriptopénztárcánkat

Fontos kérdés lehet, hogy rendelkezünk-e hardver tárcával. A minél fokozottabb biztonság érdekében célszerű ezt hozzákapcsolni a létrehozott tárcánkhoz. Annál is inkább, mivel maga a művelet nem túl nehéz feladat.

Mindössze annyit kell megcsinálni, hogy kilépünk a tárca kezdőlapjára, majd pedig a hardveres tárca opciót választjuk. Ezzel viszont tényleg nagy lépést tehetünk a biztonságos felhasználás jegyében. Még inkább kedvező hírnek számít, hogy igény szerint az elkészült tárcánkon belül az ADA stakelésre is adottak a lehetőségek.