Persze, szívesen vennék 25 ezerért 2Rule kapucnis pulcsit

Persze, szívesen vennék 25 ezerért 2Rule kapucnis pulcsit

Megjelent az egyik sportszerbolt online kínálatában néhány, a Mészáros-családhoz tartozó 2Rule termék, hívta fel a figyelmet a 444.hu. Önmagában is nagyon érdekes, hogy a ruhák között alig lehet méretet vagy színt választani, de a foghíjas készletnél az árazás még szembetűnőbb:

az itthon is csak politikai okokból ismert, így nagyjából kezdettől az állami urambátyám-rendszerre épülőnek tűnő kis 2Rule ugyanannyiért adja ruháit, mint azok a nagy cégek (Nike, Adidas, stb.), akik amúgy dollármilliókat fizetnek a legnagyobb sztárok reklámszerepeiért, világszerte saját üzleteket működtetnek, és nem utolsó sorban végtelen számú eseményt szponzorálnak.

Emiatt némileg nagyképűnek tűnik, hogy egy 6 ezer forintos rövidnadrág a belépőszint, míg egy sima melegítőalsó már 13 ezer, egy „Gála” típusú melegítőalsó, vagy ugyanilyen kapucnis pulóver pedig darabonként 25 ezer forint.

Összehasonlításul, a 2Rule 9 ezer forintos meze drágább az ugyanott 6 ezerért árult Adidasnál, de a többi termék is vagy szinte azonos árú, vagy a német világmárka az olcsóbb.

2Rule

Kérdés, vajon vannak-e olyan civilek, akik a sportolóktól eltérően nem egy klubvezetői döntésnek, hanem saját ízlésüknek megfelelően igénylik viselni a 2Rule márkát.