Vajna Tímea ingyen fánkjaival kampányolt gyerekeknek az V. kerület KDNP-s alpolgármestere

Vajna Tímea ingyen fánkjaival kampányolt gyerekeknek az V. kerület KDNP-s alpolgármestere

Már rég feladtuk a reményt, hogy a politikai vezetők egyöntetűen megértik, gyermekekkel nem szabad kampányolni. Ha nem látják át ennek okait, legalább azért ne tegyék, mert mindig lesznek újságírók akik ezt megírják, és mindig lesznek felháborodott szülők, akik elküldik őket a fenébe.

Ráadásul törvénysértés is megvalósulhat, ha ez mond még valamit ebben a közegben - emlékezzünk magára a miniszterelnökre, aki a látszat kedvéért 350 ezres pénzbírságot kapott, miután egy óvodában kampányolt.

Mégis vannak olyanok, akiknek megannyi botrány után még 2019 őszén is jó ötletnek tűnik gyermekeknek jópofizni azért, hogy emberibbnek tűnjenek valódi énjüknél.

Egy anyuka Facebook-posztja szerint most az V. kerület KDNP-s alpolgármestere, Jeneiné dr. Rubovszky Csilla jelent meg a Belvárosi Családi Pikniken, majd a gyermekműsort „megzavarva”

egy kocsiból ingyen fánkot kezdett osztani a gyermekeknek. Hogy a NER-mese teljes legyen, a fánkokat a Vajna Tímea-féle Mr. Funk-tól hozták.

Jeneiné a belváros 2. választókörzetében indul a Fidesz-KDNP színeiben, a képek hangulatához inkább nem fűzünk kommentárt:

Az egyszerűbb szülők és a még tudatlanságukban boldog gyermekek talán örülhettek az ingyen fánkoknak, Jeneiné viszont megannyi tisztességtelen képviselőtársához hasonlóan csak arról tett tanúbizonyságot, mennyire alkalmatlan az emberek képviseletére, főleg olyan jogászként, aki a gyermekjogokról úgy tűnik, még életében nem hallott.