A fülbevalód lehet megjelenésed ékköve! (x)

A fülbevalód lehet megjelenésed ékköve! (x)

A hölgyek előszeretettel nyúlnak szép kiegészítőkhöz, ezáltal a lenyűgöző fülbevalókat sem vetik meg. Egy hozzánk illő modell remekül feldobhatja az összhatást, és teljesen más karaktert kölcsönözhet az arcunknak. Megéri befektetni egy divatos darabba.

Egy pár csinos fülbevalóra mindenkinek szüksége van!

Ha felnyitod az ékszeres ládikódat, feltehetőleg a tiédben is lapul egy vagy akár több pár impozáns fülbevaló. Olyan darabok, melyeket szívesen viselsz a hétköznapok során, de egyaránt jól jöhetnek különféle eseményeken vagy meghatározó rendezvényeken. Amennyiben épp fontolgatod egy újabb szerzemény megvásárlását, akkor mindenképp nézz körül a Velekey Ékszervilág webáruház fülbevalóinak kínálatában, ahol csodálatos kiegészítők várnak rád. Bizonyára megtalálod azt a típust, amely tökéletesen kiegészít téged.

Azoknál a hölgyeknél, akik gyakran hordanak fülbevalókat, már körvonalazódhatott, hogy melyik változatot preferálják leginkább. Alapvetően három kategóriában találkozhatunk fülbevalókkal. Léteznek beszúrós, beakasztós vagy kapcsos variációk. A besorolás attól függ, hogy milyen módon helyezzük a fülünkbe ezt az ékszert.

A beszúrós típus nagyon praktikus, mert egy védőkupakkal tarthatjuk stabilan. A beakasztós modellek viselése nagyobb figyelmet igényel, mivel csak a saját súlyuk által maradnak a fülben. A kapcsos ékszereket pedig egy zárszerkezet segítségével rögzíthetjük.

Találd meg a stílusod fülbevalók terén!

Az ékszerek stílusa és kivitelezése nagyban befolyásolhatja a megjelenésünket, ezért érdemes körültekintően eljárni, hogy elkerüljük a diszharmóniát. Nem mindegy ugyanis, hogy egyes alkalmakkor milyen jellegű kiegészítőt viselünk, hiszen eltérő körülmények különböző megoldásokat követelnek.

A diszkrét “pontszerű” fülbevalók kiválóak a hétköznapok során, a munkahelyeden vagy laza programok alatt. Egy hangsúlyosabb, drámai hatású vagy extravagáns lógós ékszert akkor érdemes választani, ha szeretnél kitűnni a tömegből, és arra vágysz, hogy minden szempár rád szegeződjön. Ehhez a típushoz kifejezetten passzol, ha a hajadat kontyba kötöd vagy feltűzöd, hogy igazán érvényesülhessen a fülbevaló.

Természetesen a legmérvadóbb tényező az, hogy miben érzed jól magad. Előfordulhat, hogy inkább a minimalista, letisztult irányvonalat kedveled, míg mások szívesen hordanak díszes, feltűnő modelleket. A lényeg, hogy neked megfeleljen!

A fazon is meghatározó

Ha tudod, hogy milyen arcformával rendelkezel, akkor sokkal előnyösebb ékszert tudsz beszerezni. Az ovális vagy gyémántalakú arcformával megáldott hölgyek örülhetnek, mert nekik minden típus remekül áll!

A kerek archoz ajánlott hosszúkás, lógós fazonokat választani, mivel ez optikailag nyújtja az arcot. A szögletes arcot kerek formákkal lehet finomítani, így például egy karikafülbevaló abszolút ideális kiegészítő. Ne félj kísérletezni, hisz ezáltal találhatod meg azt a fülbevalót, amely valóban illik hozzád!