Ásotthalom: a polgármesteri hivatal előtt pihen az Iszlám Állam és Afrika

Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere számolt be Facebook-oldalán arról, hogy milyen állapotok uralkodnak településük közterein.

Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere számolt be Facebook-oldalán arról, hogy milyen állapotok uralkodnak településük közterein. Néhány képet is melléket bejegyzéséhez:

"Délelőtt a polgármesteri hivatalunk előtt pihen az Iszlám Állam és Afrika. Még jó, hogy a ballibek szerint nincs is bevándorlási probléma (konkrétan az EU - amelyhez gyarmatként minket is hozzácsatoltak - pár éven belül belefullad ebbe). Undorító haza- és nemzetárulás az a hazudozás, amit a ballib politikusok művelnek ebben a kérdésben (is). Az Orbán-kormány pedig nagyon szépeket mond, de közben a határaink továbbra is teljesen nyitottak, a napokban pedig még azt a 30 készenléti rendőrt is elvitték, akik eddig itt laktak Ásotthalmon."

A police.hu rendőrségi hírportálra minden nap feltöltik, hogy hány illegális bevándorló érkezett hazánkba. Tegnap meglehetősen nyugodt nap volt, csupán 241-en érkeztek. Az utóbbi hetekben amúgy 350 fő körül alakul ez a szám. Ez havi szinten több mint 10 ezer embert jelent. Az év végéig pedig akár a 150 ezret is meghaladhatja a hazánkba érkező migránsok száma. Ez döbbenetesen magas szám, még annak fényében is, hogy többségük nem itt tervezi a jövőjét. Legalábbis egyelőre nem.

Forrás: police.hu