Egy bögre igenis jó ajándék lehet (x)

Egy bögre igenis jó ajándék lehet (x)

A bögre az a tárgy, amelyet biztosan mindenki használ a hétköznapok során.

Az alábbi két szituáció valamelyike mindannyiunk számára garantáltan ismerős:

1. Péntek délután van, letesszük a tollat a munkahelyünkön, és belénk hasít a gondolat, hogy az egyik családtagunk, barátunk vagy ismerősünk születésnapjára még semmit sem vettünk. Ezért gyorsan elrohanunk az egyik ajándékboltba, ahol egy perc tétovázást követően levesszük az első bögrét a polcról, amit meglátunk.

2. December 24-én két órakor befejezzük a munkát, mivel egy óra múlva kezdődik a munkahelyi ajándékozás, amelynek keretén belül egy olyan személyt kell meglepnünk valami személyes dologgal, akit szinte egyáltalán nem ismerünk. Ezért vettünk neki egy karácsonyi bögrét, amiből valószínűleg már tízféle van neki otthon.

Feltételezhetően egyik helyzetben sem szeretnénk a megajándékozott helyében lenni, mivel a bögrénél nem nagyon létezik sablonosabb meglepetés. Persze ez alól kivételt képez, ha egy egyedi cuki manós bögre az ajándék a Nagyoncuki kínálatából.

Hogy miért? A válasz egyszerű!

Egyrészt azért, mert kérhető a megajándékozott nevével is, amelynek köszönhetően még egyedibbé tehető. Másrészt pedig amiatt, mert a webáruház a bögréit egytől egyig maga tervezi, így biztosak lehetünk abban, hogy az az adott termék máshol nem kapható.

Egyébként a kínálatukban különleges kialakítású bögrék is megtalálhatók, például, melyek pároknak szólnak, mert közös mintákkal látták el őket, vagy egy olyan különleges alkalomra készültek, mint amilyen egy házasság évforduló.

Egy egyedi bögre lényegében bárkinek adható

Ez az a tárgy, amelyet biztosan mindenki használ a hétköznapok során. Van, aki a reggeli kávéját kortyolgatja belőle, mások napközben az italukat fogyasztják el a segítségével, megint mások pedig az esti teázáshoz használják.

De, ami még jobb, hogy korosztály tekintetében sincsen semmiféle megkötés: egy kisiskolás ugyanúgy örül majd annak, hogy egy bájos mintázatú, egyedi bögrét kapott ajándékba, mint egy nagymama.

Csak némi kutakodás szükséges

Ha fentebb leírtak alapján úgy döntünk, hogy egy bögrét adunk ajándékba, akkor kutakodjunk kicsit a megajándékozott kedvenc sportcsapata után, vagy nézzük meg, hogy van-e kiskedvence, akit nagyon szeret, vagy egy olyan autómárka, amit szívesen viszont látna bögréjén!

Abban az esetben ugyanis, ha vesszük a fáradságot arra, hogy egy olyan dolgot tetessünk fel a megajándékozott bögréjére, amit nagyon szeret, és nem vesszük félvállról az ajándékozást, azzal bebizonyíthatjuk számára, hogy valóban fontos nekünk.

Emiatt pedig biztosan szívesen fog majd velünk elfogyasztani olykor-olykor egy finom kávét vagy teát a saját egyedi bögréjéből, ami lehetőséget teremt arra, hogy közelebbről is megismerhessük.

Keressük a Nagyoncuki webáruházat egy egyedi bögréért, és a siker garantált lesz majd!