Pofás sírkövet kap Frank Underwood a Kártyavár utolsó évadában

November 2-án folytatódik az amerikai belpolitikai thriller.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően a Frank Underwood halálával indul a Kártyavár című amerikai belpolitikai thriller utolsó, hatodik évada. A Netflix által közzétett előzetes szerint Claire Underwood áll a sír mellett, és azt mondja:

Azt azért elmondom, Francis, hogy amikor engem eltemetnek, az nem a hátsó kertünkben lesz. És sorba kell majd állniuk, hogy leróják a tiszteletüket.

Frank Underwood már korábban is volt a halál közelében, a sorozat egy korábbi évadában merényletet követtek el ellene. A történet szerint ő túlélte a támadást, a testőre azonban belehalt. Underwoodot azért kellett kiírni a sorozatból, mert az őt alakító színészt, Kevin Spacey-t szexuális zaklatással vádolták meg.

A Kártyavár hatodik évadát november 2-án kezdik vetíteni az Egyesült Államokban.

Ilyen lesz Frank Underwood nélkül a House of Cards

A legjobb politikai témájú sorozat volt a 2013-ban induló House of Cards (Kártyavár), amelynek főszerepében Kevin Spacey brillírozott, mint a gátlástalan, a hatalomért bármire képest Frank Underwood. A nézők, a kritikusok imádták, és több ismert politikus is bevallottan a sorozat rajongójává, függőjévé vált, Spaceyt pedig a pályája csúcsára repítette a szerep.