A Mi Hazánk egyik politikusa állami pozíciót kapott Kásler minisztertől

Vállalhatóak. 

A valaszonline.hu írt egy összeállítást arról, hogy mekkora hazugság a Fidesz manapság tolt antiszemitizmus elleni harca. A lap többek között felhozta példaként a jobbikos Jakab Pétert gúnyoló kormánypárti újságírók esetét, de foglalkoztak olyan "vadhajtásokkal", mint Varga-Bíró Tamás és Lenhardt Balázs is - mindkettőjük azzal kerülhetett egyébként valamelyik kormánypárti médium felületére, hogy a Jobbikot szidva dicsérte a kormánypártok politikáját.

A lap ugyanakkor azt is írja, hogy "akad még példa a kőkemény Toroczkai-vonal kifizetésére” is. Ugyanis kiszúrták, hogy Gőbl Gábor, a Moby Dick basszusgitárosa, tavalyig jobbikos, most már - mandátumát megtartó - mi hazánkos soproni önkormányzati képviselő két hete állami funkciót kapott a Nemzeti Kulturális Alap fesztiválkollégiumában, méghozzá Kásler Miklós miniszteri hatáskörében kinevezett személyként.

Mindenesetre, érdekes sorminta, annyi szent.

(Fotó: Bendes Zoltán (b.), Gőbl Gábor - a Jobbik színeiben soproni képviselő-testületi helyet szerző politikusok, jelenleg mindketten a Mi Hazánkban politizálnak.)