Ennyire nem tisztelik a magyarokat: a fideszes szerint az országgyűlési választások tétje a kerítés

De felbaszta az agyamat!

Egészen komoly böszmeséget sikerült előadnia Tuzson Bencének, aki egyébként mondjuk pont azért kap az adófizetők pénzéből fizetést, hogy böszmeségeket mondjon, hiszen Rogán Antal propagandaminiszter egyik államtitkára.

Megtiltja a civileknek az ételosztást a kormány?

A Népszava birtokába került egy miniszteri rendelet (az EMMI-ről van szó), amely szerint kizárólag állami, önkormányzati és egyházi szervezetek kaphatnának területfoglalási engedélyt ételosztás céljából. Ezzel ellehetetlenítenék a civil szerveződések ilyen irányú tevékenységét.A javaslatot egyeztetik más minisztériumokkal, de több civil szervezet is arról számolt be, hogy már hónapok óta nem kapnak területfoglalási engedélyt az ételosztáshoz.

Pénteken a szintén adóforintokból fenntartott köztévében arról beszélt a fideszes politikus, hogy április 8-án arról kell döntenie a magyar választópolgároknak, hogy áll-e a kerítés vagy sem, és akár száz évre eldőlhet Magyarország sorsa.

Micsoda?!

És mindezt egy olyan országban, ahol még a Párt által felügyelt hivatalos statisztika szerint minden negyedik magyart érinti a szegénység és a társadalmi kirekesztődés kockázata.

És ahol még mindig

1 millió 293 ezer ember, a teljes lakosság 13,4 százaléka tengődik a szegénységi küszöb (77.680 forint) alatti jövedelemből.

Aki ezek után is a kerítés miatt megy el szavazni, az meg is érdemli!

Elismerte a magyar államtitkár! 1300 bevándorlót fogadtunk be, de a kormány megpróbálta eltitkolni

A beismerést a HírTV szúrta ki, az interjúból kiderül, hogy az 1300 bevándorló biztonsága érdekében próbálták titokban tartani a befogadásukat. Valószínűleg azért törhetett rá az őszinteségi roham, mert szóba került Orbán Viktor németországi kijelentése. A magyar kormányfő a Bildnek megszállóknak nevezte a menekülteket.