Újabb botrány: "Rogánnak négymilliót kellett vinni"

A Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottja több órán át beszélt kendőzetlenül az N1TV-nek arról, hogyan működött a diszkópápa birodalma.

A sorozat első részében az akkori ötödik kerületi polgármesterről, Rogán Antalról beszél, akinek minden szezon elején négymillió forint kenőpénzt kellett fizetniük azért, hogy a belvárosi teraszok kinyithassanak - szerepel a műsorban.

Az egyik terasz ügyvezetője, Túrós József rajta keresztül üzent Vizoviczki Lászlónak, amíg a "főnök" nem viszi be a pénzt, addig nem tudnak kinyitni. Rogán csak Vizoviczkivel volt hajlandó találkozni. Megdöbbentő vallomás!

Frissítés: Már feljelentést is tettek

Mármint a Miniszterelnöki Kabinetiroda, amely azt írja a közleményében, hogy "a Jobbik TV (sic!) ma megjelent videója egy arctalan hazugság", és a benne szereplő "névtelen, arctalan személy egyetlen szava sem felel meg a valóságnak". Azt is írják, hogy azonnali hatállyal feljelentést tettek, bár valószínűleg nem Rogán ellen. 

A Jobbik Sajtóosztálya lecsapta a magas labdát

"A Jobbik TV mint a Jobbik Sajtóosztályának YouTube-csatornája a szerdai nap délelőttjén nem jelentetett meg videót" - olvasható a közleményben. Majd így folytatódik: "Videóink a Jobbik politikusainak sajtótájékoztatóiról tudósítanak. A maffiakormány miniszteréről készült leleplező adás az N1 TV YouTube-csatornáján jelent meg. Rogán Antalnak és Habony Árpádnak további pontos és eredményes munkát kívánunk!"