A kutyájával is végzett a rózsadombi családirtó, hogy az állat ne védhesse az áldozatokat

A kutyájával is végzett a rózsadombi családirtó, hogy az állat ne védhesse az áldozatokat

Kivégezte a család harci kutyáját is az a 35 éves férfi, aki egy féltékenységi balhé után halálra szurkálta 31 éves élettársát és 4 éves fiát, majd öngyilkos lett Budapest II. kerületében - írja a Blikk. A lap által megkérdezett szakértő szerint a házi kedvenc képes lehetett volna arra, hogy megfékezze a tomboló családfőt. Ezért elképzelhető, hogy a kutyával végzett először a férfi, csak utána rontott rá családjára. 

Egy szomszéd már korábban hívta a rendőrséget a Zöldlomb utcai családgyilkosság helyszínére, de nem mentek ki

Mint arról korábban beszámoltunk egy II. kerületi lakásban egy férfi előbb élettársával és négyéves kisfiukkal, majd magával is végzett. A II. kerületi Zöldlomb utcában, egy társasház második emeleti lakásban a 35 éves S. Levente megölte 31 éves élettársát, és 4 éves közös gyereküket; a férfi ezután öngyilkos lett - olvasható a rendőrség honlapján.

A családirtással kapcsolatban a budapesti rendőrfőkapitány vizsgálatot rendelt el, mert az egyik szomszéd hiába telefonált be, hogy egész nap nem látta a családot, miután hajnalban furcsa hangokat hallott tőlük, nem mentek ki járőrök a lakásra.