Brenner: Itt az idő, hogy tégláról téglára bontsuk le a rendszert, a következő tégla Polt Péter!

Brenner: Itt az idő, hogy tégláról téglára bontsuk le a rendszert, a következő tégla Polt Péter!

A jobbikos főpolgármester-jelölt Magyar Péter hangfelvételére reagálva kiemelte: az Orbán-kormány a magyarokat kifosztó végrehajtói maffiának falaz. Ehelyett egy igazi polgári Magyarországot szorgalmaz.

"Ma nyilvánosságra került egy hangfelvétel, ahol az egykori igazságügyi miniszter arról panaszkodik, hogy Rogán Antal az embereivel húzatott ki önmagára és a társaira terhelő részeket a Völner-Schadl-ügy vádiratából, Polt Péter pedig bármennyire igyekszik nekik ebben segíteni, de a hatalma a gyengekezűsége miatt még nem ér el mindenhova" - írta Facebook-oldalán Brenner Koloman, frissen reagálva Magyar Péter keddi ügyészségi meghallgatására és bizonyítékának publikálására.

Varga Judit exférje amúgy Orbán Viktort is beidéztetné az ügyészségre, ma estére pedig tüntetést szervezett.

Rogán Antalról eddig is mindenki tudta, hogy bűnöző, ezt már a Kúria is kimondta. Most viszont az is nyilvánvalóvá vált, hogy a fideszes kormányzat a végrehajtói maffiával szorosan összefonódott, Rogán Antal és emberei pedig a magyar családokat kilakoltató és megnyomorító bűnözői hálózat részesei, ezt pedig minden eszközzel próbálták és próbálják leplezni

- fejtette ki a Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltje, aki szerint "Rogán Antal és társai ellen a legfőbb ügyészségnek már régen ki kellett volna adnia az elfogatóparancsot".

Polt Péternek azonnal távoznia kell a pozíciójából, mivel az általa vezetett, függetlennek mondott ügyészségre Rogán Antalék ki-be járkálhatnak, hogy bizonyítékokat és jegyzőkönyveket manipuláljanak

- sürgette Brenner.

Ezután a Jobbik politikusa más hangnemre váltott sorai között:

"Tisztelt Hölgyek és Urak!

Ne várjuk meg, hogy egy tökéletesen működő maffiaállamot hozzanak létre a fejünk felett. A rendszerváltáskor egy polgári demokráciát ígértek ennek a nemzetnek, most pedig itt állunk három évtized után, és még mindig az a kérdés, hogy a hazug rendszerváltók közül ki hazudik nagyobbat."

"Elég volt! Itt az idő, hogy tégláról téglára bontsuk le a múlt rendszerét, és építsünk közösen egy polgári Magyarországot! A következő tégla: Polt Péter!"

- húzta alá bejegyzésében Brenner Koloman.

(Címlapkép: Brenner Koloman sajtótájékoztató - Béli Balázs/Alfahír)